Salaris bij TBI Holdings

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Inleiding

TBI Holdings is een toonaangevend bouw- en technologiebedrijf in Nederland. Met meer dan 7000 medewerkers is TBI een van de grootste spelers in de Nederlandse bouw- en technologiebranche. Een van de belangrijkste aspecten voor medewerkers bij TBI is het salaris en de beloning. In dit artikel gaan we dieper in op het salaris bij TBI Holdings, inclusief de verschillende aspecten en factoren die hierbij een rol spelen.

Salarisschalen bij TBI Holdings

Bij TBI Holdings worden salarissen vastgesteld aan de hand van verschillende salarisschalen. Deze salarisschalen zijn gebaseerd op functieniveaus, ervaring en prestaties. Hieronder vind je een overzicht van de salarisschalen bij TBI Holdings:

Functieniveau Minimale salaris Maximale salaris
Starter/Trainee €25.000 €35.000
Medior €35.000 €50.000
Senior €50.000 €70.000

Het daadwerkelijke salaris binnen deze schalen kan variëren op basis van individuele prestaties, ervaring en onderhandelingen tijdens het sollicitatieproces. TBI Holdings hanteert een transparant beloningsbeleid waarbij medewerkers inzicht hebben in de factoren die van invloed zijn op hun salaris.

Variabele beloning en bonussen

Naast het vaste salaris biedt TBI Holdings ook variabele beloningen en bonussen aan haar medewerkers. Deze variabele beloningen zijn gekoppeld aan individuele prestaties, teamprestaties en bedrijfsresultaten. Op basis van functioneringsgesprekken en evaluaties worden medewerkers beoordeeld en kunnen zij in aanmerking komen voor een variabele beloning of bonus. Deze bonussen kunnen oplopen tot een bepaald percentage van het vaste salaris en worden jaarlijks uitgekeerd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast het vaste salaris en de variabele beloningen biedt TBI Holdings ook diverse secundaire arbeidsvoorwaarden aan haar medewerkers. Enkele voorbeelden van deze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Collectieve zorgverzekering
  • Flexibele werktijden
  • Opleidingsmogelijkheden

Deze secundaire arbeidsvoorwaarden maken onderdeel uit van het totale beloningspakket en dragen bij aan een aantrekkelijk werkgeverschap bij TBI Holdings.

Transparantie en communicatie

TBI Holdings hecht veel waarde aan transparantie en communicatie omtrent beloning en salaris. Medewerkers worden jaarlijks geïnformeerd over hun salarisontwikkeling en hebben de mogelijkheid om in gesprek te gaan met leidinggevenden over hun beloning. Daarnaast hanteert TBI Holdings een open deur beleid waarbij medewerkers te allen tijde terecht kunnen met vragen over hun salaris en beloning.

Conclusie

Het salaris bij TBI Holdings wordt op een transparante en rechtvaardige manier vastgesteld, waarbij rekening wordt gehouden met individuele prestaties, functieniveaus en ervaring. Naast het vaste salaris biedt TBI Holdings ook variabele beloningen en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden aan haar medewerkers. Dit draagt bij aan een aantrekkelijk werkgeverschap en tevredenheid onder medewerkers.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie