Salaris bij Jumbo Supermarkten

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Inleiding

Bij Jumbo Supermarkten werken duizenden medewerkers verspreid over het hele land. Een veelbesproken onderwerp is het salaris van de medewerkers. In dit artikel zullen we ingaan op de verschillende aspecten van het salaris bij Jumbo Supermarkten.

Salarisschalen bij Jumbo

Bij Jumbo Supermarkten wordt het salaris van medewerkers bepaald aan de hand van salarisschalen. Deze salarisschalen zijn gebaseerd op functiegroepen en ervaringsjaren. Hieronder volgt een overzicht van de salarisschalen bij Jumbo Supermarkten:

Functiegroep Minimumsalaris Maximumsalaris
Verkoopmedewerker €1.700 €2.100
Teamleider €2.000 €2.500
Bedrijfsleider €2.500 €3.500

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris biedt Jumbo Supermarkten ook verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan haar medewerkers. Deze voorwaarden kunnen per functiegroep verschillen. Enkele voorbeelden van secundaire arbeidsvoorwaarden bij Jumbo Supermarkten zijn:

1. Vakantiegeld

Alle medewerkers ontvangen 8% vakantiegeld over het verdiende salaris. Dit wordt jaarlijks uitbetaald.

2. Winstuitkering

Medewerkers van Jumbo Supermarkten kunnen in aanmerking komen voor een winstuitkering. Dit is een extra beloning die afhankelijk is van de behaalde winst van de supermarkt.

3. Reiskostenvergoeding

Sommige medewerkers hebben recht op een reiskostenvergoeding, afhankelijk van de reisafstand tussen hun woonplaats en de supermarkt waar zij werken.

Betaling en toeslagen

Bij Jumbo Supermarkten wordt het salaris maandelijks uitbetaald. Daarnaast zijn er verschillende toeslagen waar medewerkers aanspraak op kunnen maken. Enkele voorbeelden van toeslagen zijn:

1. Zondagstoeslag

Medewerkers die op zondag werken, hebben recht op een extra toeslag bovenop hun reguliere salaris.

2. Feestdagentoeslag

Op feestdagen hebben medewerkers recht op een extra toeslag of een vrije dag in compensatie voor het werken op een feestdag.

Landelijke salarisontwikkelingen

Naast de interne salarisschalen houdt Jumbo Supermarkten ook rekening met landelijke salarisontwikkelingen. Dit betekent dat het salaris van medewerkers periodiek geëvalueerd wordt en indien nodig wordt aangepast aan de hand van landelijke ontwikkelingen en cao-onderhandelingen.

Conclusie

Het salaris bij Jumbo Supermarkten is gebaseerd op functiegroepen en ervaringsjaren. Daarnaast biedt Jumbo diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en toeslagen aan haar medewerkers. Het salaris wordt maandelijks uitbetaald en is onderhevig aan landelijke salarisontwikkelingen. Al met al biedt Jumbo Supermarkten haar medewerkers een marktconform salaris met aantrekkelijke voorwaarden.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie