Salaris bij Stork

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Inleiding

Bij Stork staat het welzijn van de werknemers hoog in het vaandel. Een belangrijk onderdeel hiervan is het salaris dat werknemers ontvangen. In dit artikel zullen we onderzoeken hoe het salaris bij Stork is opgebouwd en welke factoren hierbij een rol spelen.

Salarisschalen

Stork hanteert salarisschalen om de beloning van medewerkers te structureren. Deze schalen zijn gebaseerd op de functie van de medewerker, de ervaring en de prestaties. Hierdoor krijgt elke werknemer een salaris dat in lijn is met wat er in de markt gangbaar is voor zijn of haar functie.

De salarisschalen bij Stork zijn als volgt opgebouwd:

Functieniveau Minimumsalaris Maximumsalaris
Junior medewerker €28.000 €35.000
Medior medewerker €35.000 €45.000
Senior medewerker €45.000 €60.000

Variabele beloning

Naast het vaste salaris biedt Stork ook variabele beloning aan, zoals bonussen en winstuitkeringen. Deze beloningen zijn gekoppeld aan individuele en/of bedrijfsprestaties. Op deze manier worden medewerkers gestimuleerd om optimaal te presteren en wordt goed werk beloond.

Bonusstructuur

De bonusstructuur bij Stork is gebaseerd op het behalen van vooraf vastgestelde doelen, zoals omzetgroei, winstgevendheid en klanttevredenheid. Medewerkers kunnen op basis van hun bijdrage aan het behalen van deze doelen in aanmerking komen voor een bonus. De hoogte van de bonus verschilt per functieniveau.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en de variabele beloning biedt Stork ook diverse secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Denk hierbij aan:

  • Vakantiedagen
  • Pensioenregeling
  • Collectieve zorgverzekering
  • Flexibele werktijden
  • Thuiswerkmogelijkheden

Pensioenregeling

Stork heeft een solide pensioenregeling waarbij de werkgever een deel van de premie betaalt. Medewerkers kunnen zelf kiezen hoeveel zij willen bijdragen aan hun pensioen en kunnen gebruik maken van fiscale voordelen die hiermee gepaard gaan.

Conclusie

Het salaris bij Stork is opgebouwd uit een vast deel dat gebaseerd is op salarisschalen en een variabel deel dat afhankelijk is van individuele en/of bedrijfsprestaties. Daarnaast biedt Stork diverse secundaire arbeidsvoorwaarden aan die het totale pakket compleet maken. Hiermee zorgt Stork ervoor dat medewerkers op een rechtvaardige en marktconforme manier worden beloond.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie