Salaris bij GasTerra

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Inleiding

GasTerra is een handelsbedrijf in aardgas gevestigd in Groningen. Het bedrijf koopt aardgas in bij binnenlandse en buitenlandse producenten en verkoopt dit gas door aan afnemers in binnen- en buitenland. Een belangrijk aspect voor werknemers bij GasTerra is het salaris. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van het salaris bij GasTerra behandelen.

Basissalaris

Het basissalaris bij GasTerra wordt bepaald aan de hand van de functie en ervaring van de werknemer. Hieronder volgt een overzicht van gemiddelde basissalarissen bij GasTerra:

Functie Gemiddeld basissalaris
Junior trader €40.000
Senior trader €80.000
IT specialist €70.000
Finance manager €100.000

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast het basissalaris biedt GasTerra ook een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden aan haar werknemers. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Vakantiegeld: 8% van jaarsalaris
  • Auto van de zaak
  • Pensioenregeling
  • Winstuitkering

Vakantiegeld

Het vakantiegeld bij GasTerra bedraagt 8% van het jaarsalaris en wordt jaarlijks uitgekeerd aan de werknemers. Dit extraatje is een welkome aanvulling op het reguliere salaris en zorgt voor extra financiële ruimte tijdens de vakantieperiode.

Auto van de zaak

Voor werknemers die veel onderweg zijn voor hun werk, biedt GasTerra een auto van de zaak aan. Hierdoor kunnen werknemers gebruik maken van een leaseauto voor zakelijke en privé doeleinden.

Bonusregeling

GasTerra hanteert een bonusregeling voor haar werknemers. Deze bonus is afhankelijk van de behaalde resultaten en kan oplopen tot een bepaald percentage van het jaarsalaris. Voorbeeld van bonuspercentages zijn:

  • Junior trader: 5-10% van jaarsalaris
  • Senior trader: 10-15% van jaarsalaris
  • Manager: 15-20% van jaarsalaris

Salarisontwikkeling

Bij GasTerra is er ruimte voor salarisontwikkeling op basis van prestaties, ervaring en promotie. Werknemers kunnen in aanmerking komen voor een salarisverhoging bij goed functioneren, het behalen van gestelde doelen of een promotie binnen het bedrijf.

Conclusie

Het salaris bij GasTerra is competitief en in lijn met de marktstandaarden voor de energiesector. Naast het basissalaris biedt het bedrijf een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een bonusregeling. Werknemers hebben tevens de mogelijkheid om hun salaris te laten groeien door middel van prestaties, ervaring en promotie.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie