Wat verdient Monica Geuze

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Inleiding

Monica Geuze is een bekende Nederlandse vlogger, influencer en ondernemer. Ze is vooral bekend geworden door haar YouTube-kanaal waar ze haar leven deelt met haar volgers. Naast haar YouTube-carrière heeft Monica diverse andere activiteiten en inkomstenbronnen. In dit artikel gaan we dieper in op wat Monica Geuze verdient en waar haar inkomsten vandaan komen.

YouTube

Een van de belangrijkste inkomstenbronnen van Monica Geuze is haar YouTube-kanaal. Ze plaatst regelmatig vlogs, make-up tutorials en andere video’s die miljoenen keren bekeken worden. Volgens verschillende bronnen verdient Monica Geuze gemiddeld tussen de **€2.000 en €15.000 per maand** met haar YouTube-kanaal, afhankelijk van het aantal views en advertentie-inkomsten.

Instagram en influencer activiteiten

Naast YouTube is Monica Geuze ook actief op Instagram, waar ze gesponsorde posts plaatst voor merken en samenwerkt met verschillende bedrijven. Door haar grote aantal volgers kan ze aanzienlijke bedragen vragen voor gesponsorde content. Het is lastig om exacte bedragen te noemen, maar naar schatting verdient Monica Geuze via Instagram tussen de **€5.000 en €20.000 per gesponsorde post**.

Ondernemerschap

Monica Geuze is niet alleen actief als influencer, maar heeft ook haar eigen onderneming. Ze heeft bijvoorbeeld haar eigen kledinglijn, genaamd “Like FLO x Monica Geuze”, die ze in samenwerking met het merk Like FLO heeft gelanceerd. Daarnaast heeft ze ook samengewerkt met diverse andere merken en heeft ze haar eigen boek uitgebracht. Deze ondernemingsactiviteiten dragen bij aan haar inkomsten en haar totale vermogen.

Overige inkomsten

Naast de bovengenoemde inkomstenbronnen verdient Monica Geuze ook geld met persoonlijke verschijningen, zoals optredens en meet-and-greets, en heeft ze in het verleden samengewerkt met televisieprogramma’s. Dit zijn overige inkomstenbronnen die bijdragen aan haar totale verdiensten.

Samenvatting

In totaal wordt het geschatte vermogen van Monica Geuze op enkele miljoenen euro’s geschat. Door haar activiteiten als YouTuber, influencer en ondernemer heeft ze op jonge leeftijd al een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Hoewel exacte bedragen lastig te achterhalen zijn vanwege de vele verschillende activiteiten die ze onderneemt, is duidelijk dat Monica Geuze zeer succesvol is in wat ze doet en hiermee een zeer comfortabel inkomen verdient. Dit maakt haar tot een van de succesvolle ondernemers en influencers in Nederland.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie