Wat verdient Bram Krikke

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Wat verdient Bram Krikke?

Bram Krikke is een bekende Nederlandse radio-dj, presentator en influencer. Hij is vooral bekend geworden door zijn radiowerk voor SLAM! en zijn YouTube-kanaal. Door zijn populariteit en bereik heeft hij verschillende inkomstenbronnen. In dit artikel gaan we dieper in op wat Bram Krikke verdient en hoe hij aan zijn inkomsten komt.

Radio

Als radio-dj bij SLAM! heeft Bram Krikke een vast inkomen. Ditinkomen komt voornamelijk voort uit zijn dienstverband bij de radiozender. Daarnaast kan hij extra verdienen met sponsordeals of persoonlijke projecten die voortkomen uit zijn werk bij SLAM!.

YouTube en influencerwerk

Bram Krikke heeft ook een succesvol YouTube-kanaal waar hij content plaatst. Met zijn populariteit op dit platform verdient hij geld via advertentie-inkomsten en eventuele samenwerkingen met merken. Als influencer kan hij ook inkomsten genereren door gesponsorde posts op zijn social media kanalen.

Persoonlijke projecten

Naast zijn werk voor SLAM! en zijn eigen YouTube-kanaal, werkt Bram Krikke ook aan persoonlijke projecten. Dit kan gaan om het organiseren van evenementen, het uitbrengen van merchandise of het ondernemen van andere zakelijke activiteiten. Deze projecten kunnen hem extra inkomsten opleveren.

Podcast en overige inkomstenbronnen

Bram Krikke heeft ook een eigen podcast, genaamd Club Ondersteboven, waar hij samen met zijn collega Tom van der Weerd gesprekken voert met gasten en luisteraars. Ook kan hij inkomsten genereren uit bijvoorbeeld betaalde optredens, samenwerkingen met merken en andere projecten die voortkomen uit zijn bekendheid en expertise.

Wat is het inkomen van Bram Krikke?

Het precieze inkomen van Bram Krikke is niet openbaar bekend, maar gezien zijn populariteit en de diversiteit van zijn inkomstenbronnen kan er een schatting gemaakt worden van zijn verdiensten.

Radio

Met zijn werk als radio-dj bij SLAM! zal Bram Krikke een salaris ontvangen dat in lijn ligt met wat gangbaar is voor radio-dj’s van zijn kaliber. Dit kan variëren van **€40.000 tot €70.000** per jaar, afhankelijk van zijn ervaring, bereik en contractuele afspraken.

YouTube en influencerwerk

Met zijn YouTube-kanaal en influenceractiviteiten kan Bram Krikke naar schatting een mooie extra bron van inkomsten hebben. Op basis van het aantal views en abonnees op zijn kanaal, kan hij naar schatting tussen de **€10.000 en €20.000** per maand verdienen.

Persoonlijke projecten

De inkomsten uit persoonlijke projecten kunnen sterk variëren, afhankelijk van het succes van het project. Dit kan variëren van enkele duizenden euro’s tot potentieel veel meer bij succesvolle ondernemingen.

Podcast en overige inkomstenbronnen

Met zijn podcast en overige inkomstenbronnen zoals betaalde optredens en samenwerkingen met merken kan Bram Krikke nog een aanzienlijk bedrag verdienen, variërend van enkele duizenden euro’s tot mogelijk tienduizenden euro’s per jaar.

Conclusie

Bram Krikke heeft verschillende inkomstenbronnen, waaronder zijn werk als radio-dj, zijn YouTube-kanaal, influenceractiviteiten, persoonlijke projecten en andere zakelijke activiteiten. Hoewel zijn precieze inkomen niet openbaar bekend is, kan er een schatting gemaakt worden van zijn verdiensten op basis van zijn populariteit en de gangbare inkomsten binnen de industrie. Al met al kan gesteld worden dat Bram Krikke naar alle waarschijnlijkheid een zeer comfortabel inkomen geniet dankzij zijn diverse activiteiten en succes in de media- en entertainmentwereld.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie