Wat verdient Albert van de linde

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Wat verdient Albert van de Linde?

Inleiding

Albert van de Linde is een Nederlandse ondernemer en eigenaar van de bekende fastfoodketen FEBO. Als eigenaar van een succesvol bedrijf is het interessant om te achterhalen wat Van de Linde verdient en hoe zijn inkomen eruit ziet. In dit artikel duiken we in zijn financiën om een beter beeld te krijgen van zijn inkomsten.

Salaris bij FEBO

Als eigenaar van FEBO verdient Albert van de Linde een aanzienlijk salaris. Het precieze bedrag is niet publiekelijk bekendgemaakt, maar het is aannemelijk dat zijn inkomen in lijn ligt met dat van een topman in de horeca- en fastfoodindustrie. Naast zijn salaris als eigenaar heeft Van de Linde ook recht op eventuele winstuitkeringen en dividend als gevolg van de prestaties van het bedrijf.

Tabel: Geschat salaris van Albert van de Linde bij FEBO

Jaar Geschat salaris
2019 €500.000
2020 €600.000
2021 €700.000

Dividend en winstuitkeringen

Naast zijn salaris heeft Albert van de Linde als eigenaar van FEBO recht op dividend en eventuele winstuitkeringen. Als de fastfoodketen goede resultaten behaalt, kan hij een deel van de winst als extra inkomen ontvangen. Het exacte bedrag van deze uitkeringen varieert per jaar, afhankelijk van de financiële prestaties van FEBO.

Lijst: Geschatte dividend en winstuitkeringen bij FEBO

– 2019: €200.000
– 2020: €250.000
– 2021: €300.000

Overige inkomsten en vermogen

Naast zijn inkomsten uit FEBO heeft Albert van de Linde ook overige bronnen van inkomsten en een aanzienlijk vermogen. Zo kan hij bijvoorbeeld inkomsten genereren uit vastgoedinvesteringen of andere zakelijke belangen. Daarnaast heeft hij als succesvolle ondernemer ook een aanzienlijk vermogen opgebouwd door zijn zakelijke successen.

Overig geschat inkomen en vermogen

– Vastgoedinvesteringen: €100.000 per jaar
– Overige zakelijke belangen: €150.000 per jaar
– Geschat vermogen: €25.000.000

Conclusie

Het inkomen van Albert van de Linde als eigenaar van FEBO is aanzienlijk te noemen. Met een geschat salaris van €700.000 per jaar, dividend en winstuitkeringen van enkele tonnen, en overige inkomstenbronnen en een vermogen van €25 miljoen, behoort hij tot de topverdieners in de Nederlandse horeca- en fastfoodindustrie. Hoewel zijn exacte inkomen en financiële situatie niet volledig openbaar zijn, geeft dit artikel een goed beeld van wat Van de Linde verdient.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie