Wat verdient Arjen Lubach

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Wat verdient Arjen Lubach?

Arjen Lubach is een bekende Nederlandse televisiepresentator, schrijver en cabaretier. Met zijn succesvolle programma Zondag met Lubach heeft hij een grote schare fans opgebouwd en is hij een van de meest populaire figuren in de Nederlandse televisiewereld. Maar wat verdient Arjen Lubach eigenlijk? In dit artikel gaan we dieper in op zijn inkomsten en hoe hij zijn fortuin heeft opgebouwd.

Televisiecarrière

Arjen Lubach is vooral bekend geworden door zijn werk voor televisie. Zijn programma Zondag met Lubach is een satirische nieuwsshow waarin actuele onderwerpen op humoristische wijze worden behandeld. Het programma is een groot succes en wordt goed bekeken in Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Lubach een aanzienlijk bedrag verdient met zijn televisiewerk. Naar verluidt verdient hij met Zondag met Lubach een salaris van maar liefst €300.000 per jaar.

Boeken

Naast zijn werk voor televisie heeft Arjen Lubach ook diverse boeken geschreven. Zijn roman Magnus was een bestseller en werd zelfs genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Het succes van zijn boeken heeft ongetwijfeld bijgedragen aan zijn totale inkomsten. Hoewel de exacte bedragen niet bekend zijn, is het aannemelijk dat Lubach royalty’s ontvangt van de verkoop van zijn boeken. Daarnaast verdient hij mogelijk ook geld met optredens en lezingen gerelateerd aan zijn schrijverschap.

Nevenactiviteiten

Naast zijn werk voor televisie en zijn schrijverschap heeft Arjen Lubach ook diverse nevenactiviteiten waarmee hij geld verdient. Zo is hij regelmatig te zien als gast in andere televisieprogramma’s, treedt hij op als cabaretier en is hij actief als muzikant. Met deze nevenactiviteiten weet Arjen Lubach zijn inkomsten verder aan te vullen.

Financieel vermogen

Hoewel de exacte hoogte van zijn vermogen niet bekend is, kunnen we op basis van zijn inkomsten en het succes van zijn programma’s wel een schatting maken. Naar schatting heeft Arjen Lubach een vermogen van enkele miljoenen euro’s. Dit heeft hij vergaard door zijn succesvolle carrière in de media en als schrijver en performer.

Conclusie

Arjen Lubach verdient goed geld met zijn werk voor televisie, zijn schrijverschap en diverse nevenactiviteiten. Met een jaarsalaris van €300.000 verdient hij aanzienlijk meer dan het gemiddelde inkomen in Nederland. Daarnaast heeft hij met zijn boeken, optredens en andere activiteiten een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Arjen Lubach is dan ook financieel zeer succesvol te noemen, mede dankzij zijn talent en harde werk.

Referenties

1. https://www.ad.nl/show/arjen-lubach-verdient-goed-aan-boek~a744abf4/

2. https://www.publiekewaarden.nl/app/uploads/2018/01/Lezing-Arjen-Lubach-Publieke-Waarden-v1.pdf

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie