Wat verdient Steven Bergwijn?

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Inleiding

Steven Bergwijn is een getalenteerde voetballer die in 2020 zijn transfer maakte naar het Engelse Tottenham Hotspur. Sindsdien heeft hij veel aandacht gekregen vanwege zijn salaris en contractvoorwaarden. In dit artikel zullen we een kijkje nemen in de verdiensten van Steven Bergwijn.

Salaris bij Tottenham Hotspur

Bij zijn transfer naar Tottenham Hotspur heeft Steven Bergwijn een lucratief contract getekend. Volgens verschillende bronnen verdient hij een salaris van maar liefst €100.000 per week. Dit maakt hem een van de best betaalde spelers bij de club. Daarnaast heeft hij ook nog andere inkomstenbronnen, zoals bonussen en sponsordeals.

Sponsordeals en bonussen

Naast zijn salaris bij Tottenham Hotspur heeft Steven Bergwijn ook verschillende sponsordeals. Hij is het gezicht van verschillende merken en dat levert hem een aanzienlijk extra inkomen op. Daarnaast heeft hij in zijn contract bij Tottenham Hotspur ook verschillende bonussen opgenomen, zoals doelpuntenbonussen, assists en prestatiebonussen. Dit kan zijn inkomen aanzienlijk verhogen, afhankelijk van zijn prestaties op het veld.

Eerdere verdiensten

Voor zijn transfer naar Tottenham Hotspur speelde Steven Bergwijn voor PSV Eindhoven in de Nederlandse Eredivisie. Hoewel zijn salaris daar lager lag dan bij Tottenham Hotspur, verdiende hij toch een goed inkomen. Bij PSV Eindhoven verdiende Bergwijn naar schatting zo’n €1,5 miljoen per jaar. Daarnaast had hij ook hier verschillende sponsordeals die zijn inkomen verhoogden.

Salaris bij jeugdteams

Voordat Steven Bergwijn zijn professionele debuut maakte, verdiende hij ook al geld bij de jeugdteams van PSV Eindhoven. Hoewel dit aanzienlijk minder was dan zijn latere salarissen, verdiende hij toch al een aardig zakcentje van enkele duizenden euro’s per maand.

Andere inkomstenbronnen

Naast zijn salaris en sponsordeals heeft Steven Bergwijn ook andere inkomstenbronnen. Zo verdient hij geld met bijvoorbeeld het verkopen van zijn eigen merchandise, zoals voetbalshirts met zijn naam en rugnummer. Ook kan hij geld verdienen met het geven van voetbalclinics en het maken van promotionele optredens.

Investeren en vastgoed

Net als veel andere sporters is het ook mogelijk dat Steven Bergwijn zijn geld investeert in bijvoorbeeld vastgoed of andere investeringsmogelijkheden. Dit kan een manier zijn om zijn inkomen verder te laten groeien en te zorgen voor financiële zekerheid in de toekomst.

Conclusie

Al met al kan worden gesteld dat Steven Bergwijn een zeer goed inkomen geniet als professioneel voetballer. Met zijn salaris bij Tottenham Hotspur, sponsordeals, bonussen en andere inkomstenbronnen verdient hij naar schatting enkele miljoenen euro’s per jaar. Dit maakt hem niet alleen financieel onafhankelijk, maar stelt hem ook in staat om te investeren in zijn toekomst en die van zijn familie.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie