Wat verdient Ivan Perišić?

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Wat verdient Ivan Perišić?

Inleiding

Ivan Perišić is een bekende voetballer uit Kroatië die momenteel speelt voor FC Internazionale Milano in de Serie A. Hij staat bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en doelpuntgerichtheid. Naast zijn prestaties op het veld is er ook veel belangstelling voor zijn salaris en verdiensten als professionele voetballer. In dit artikel zullen we kijken naar wat Ivan Perišić verdient en hoe zijn inkomsten zijn opgebouwd.

Salaris bij FC Internazionale Milano

Als een van de sterspelers van FC Internazionale Milano verdient Ivan Perišić een aanzienlijk salaris. Volgens rapporten verdient hij naar schatting rond de **€5 miljoen** per jaar bij de club. Dit maakt hem een van de best betaalde spelers bij Inter Milan.

Competitieve bonussen

Naast zijn basissalaris heeft Perišić ook recht op verschillende bonussen op basis van zijn prestaties en die van het team. Deze bonussen kunnen worden toegekend voor doelpunten, assists, gewonnen wedstrijden, kampioenschappen en andere prestaties. Deze bonussen kunnen aanzienlijk oplopen en dragen bij aan zijn totale inkomen.

Reclame-inkomsten en sponsoring

Als een populaire en bekende voetballer trekt Ivan Perišić ook aanzienlijke inkomsten uit reclame- en sponsorovereenkomsten. Hij heeft in het verleden verschillende deals gesloten met grote merken en bedrijven, waaronder sportkledingfabrikanten, sportdranken en andere producten. Dit stelt hem in staat om zijn inkomsten aan te vullen met lucratieve contracten buiten het voetbalveld.

Merchandise en persoonlijke branding

Naast traditionele sponsorcontracten heeft Perišić ook geprofiteerd van zijn populariteit door het uitbrengen van zijn eigen merchandise en het opzetten van zijn persoonlijke branding. Dit kan variëren van kledinglijnen tot gepersonaliseerde producten en diensten die zijn naam en imago gebruiken om consumenten aan te trekken.

Transferkosten en bonussen

Ivan Perišić heeft in zijn carrière verschillende keren van club gewisseld, wat heeft geleid tot aanzienlijke transferkosten en bonussen. Toen hij in 2015 naar Inter Milan verhuisde, was er bijvoorbeeld sprake van een transferbedrag van naar verluidt **€16 miljoen**. Dit soort transfersommen vormen een belangrijke bron van inkomsten voor spelers zoals Perišić en dragen bij aan hun totale verdiensten als voetballer.

Doorverkoopclausules

Naast de initiële transferkosten kunnen spelers zoals Perišić ook profiteren van doorverkoopclausules die zijn vastgelegd in hun contracten. Dit betekent dat ze een percentage ontvangen van het bedrag dat de nieuwe club betaalt als de speler in de toekomst wordt doorverkocht. Deze clausules kunnen aanzienlijke bedragen opleveren als een speler in de toekomst overgaat naar een andere club.

Investeringen en onroerend goed

Als een ervaren en goed betaalde voetballer heeft Ivan Perišić ook geïnvesteerd in verschillende zakelijke ondernemingen en onroerend goed. Dit stelt hem in staat om zijn inkomsten te laten groeien en een solide financiële basis op te bouwen voor de toekomst.

Investeren in start-ups

Perišić heeft naar verluidt geïnvesteerd in verschillende start-ups en technologiebedrijven, wat hem de mogelijkheid biedt om te profiteren van de groeiende technologische sector en innovatieve bedrijven.

Onroerend goed portefeuille

Naast investeringen in technologie heeft Perišić ook geïnvesteerd in onroerend goed, waaronder luxe woningen en commerciële panden. Dit stelt hem in staat om waarde op te bouwen en te profiteren van de vastgoedmarkt.

Conclusie

In totaal verdient Ivan Perišić dus aanzienlijke inkomsten uit verschillende bronnen, waaronder zijn salaris bij FC Internazionale Milano, reclame- en sponsorcontracten, transferkosten en bonussen, investeringen en onroerend goed. Zijn vermogen en inkomsten zorgen ervoor dat Perišić financieel goed gepositioneerd is en een solide basis heeft voor zijn toekomst, zowel binnen als buiten het voetbalveld.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie