Wat verdient Bruno Fernandes?

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Wat verdient Bruno Fernandes?

Bruno Miguel Borges Fernandes, beter bekend als Bruno Fernandes, is een Portugese professionele voetballer die speelt als middenvelder voor de Engelse club Manchester United en het nationale team van Portugal. Door zijn indrukwekkende prestaties op het veld heeft Bruno Fernandes de aandacht getrokken van voetbalfans over de hele wereld. Naast zijn voetbalvaardigheden roept zijn salaris ook interesse op bij mensen die geïnteresseerd zijn in zijn financiële beloning voor zijn werk bij Manchester United en het Portugese nationale team.

Salaris bij Manchester United

Bruno Fernandes maakte zijn debuut bij Manchester United in januari 2020, nadat hij overkwam van Sporting Portugal. Zijn transfer naar de Engelse club werd destijds beschouwd als een van de grootste deals van de wintertransferperiode. Volgens verschillende bronnen heeft Bruno Fernandes bij Manchester United een jaarsalaris van maar liefst €10 miljoen, wat neerkomt op een wekelijks salaris van ongeveer €200.000. Dit maakt hem een van de best betaalde spelers bij de club.

Naast zijn basisjaarsalaris heeft Bruno Fernandes een aantal bonussen en prestatiegerelateerde betalingen in zijn contract met Manchester United. Deze bonussen kunnen worden uitgekeerd op basis van doelpunten, assists, het behalen van specifieke mijlpalen en de prestaties van het team in verschillende competities.

Commerciële inkomsten

Buiten zijn salaris profiteert Bruno Fernandes ook van verschillende commerciële deals en sponsorovereenkomsten. Als een van de meest populaire en invloedrijke voetballers ter wereld, heeft Fernandes deals gesloten met grote merken zoals Nike, Hublot en MEO. Deze deals leveren hem aanzienlijke inkomsten op, waardoor zijn al indrukwekkende totale verdiensten nog verder worden versterkt.

Transfer van Sporting Portugal

Voorafgaand aan zijn overstap naar Manchester United verdiende Bruno Fernandes ook een aanzienlijk salaris bij Sporting Portugal, de club waar hij uitblonk als een van de beste spelers in de Portugese Primeira Liga. Hoewel zijn salaris bij Sporting niet op hetzelfde niveau lag als bij zijn huidige club, verdiende Fernandes daar toch een aanzienlijk bedrag, dat aanzienlijk heeft bijgedragen aan zijn totale carrièreverdiensten.

Inkomen bij het nationale team

Naast zijn clubcarrière vertegenwoordigt Bruno Fernandes ook zijn land als lid van het nationale team van Portugal. Als international heeft hij deelgenomen aan belangrijke toernooien zoals het Europees kampioenschap en de UEFA Nations League.

Als speler van het nationale team ontvangt Fernandes ook een salaris, dat verschilt van zijn verdiensten bij zijn club. De vergoeding die hij ontvangt voor zijn diensten aan Portugal is echter niet publiekelijk bekendgemaakt, aangezien nationale voetbalbonden vaak discreet zijn over de financiële afspraken met spelers.

Totaal inkomen en vermogen

Met zijn aanzienlijke salaris bij Manchester United, commerciële deals en verdiensten bij het nationale team heeft Bruno Fernandes een aanzienlijk totaalinkomen gegenereerd tijdens zijn carrière als professionele voetballer. Zijn succes op het veld heeft hem niet alleen roem en erkenning gebracht, maar het heeft hem ook in staat gesteld een aanzienlijk vermogen op te bouwen.

Volgens schattingen heeft Bruno Fernandes een totaal vermogen van meer dan €50 miljoen, wat hem een van de rijkste voetballers ter wereld maakt. Dit vermogen omvat zijn salaris, bonussen, commerciële inkomsten, investeringen en andere financiële activa die hij gedurende zijn carrière heeft verworven.

Investeringsactiviteiten

Naast zijn inkomsten uit voetbal is Bruno Fernandes ook betrokken bij verschillende investeringsactiviteiten buiten het veld. Hij heeft geïnvesteerd in onroerend goed, aandelen en andere zakelijke projecten, waardoor hij zijn vermogen verder heeft kunnen laten groeien.

Kortom, Bruno Fernandes verdient niet alleen aanzienlijke bedragen dankzij zijn talent en toewijding op het voetbalveld, maar hij heeft ook slimme financiële beslissingen genomen om zijn inkomsten te laten groeien en een solide financiële basis te leggen voor zijn toekomst.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie