Wat verdient Bernardo Silva?

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Inleiding

Bernardo Silva, geboren op 10 augustus 1994 in Portugal, is een getalenteerde voetballer die zijn sporen heeft verdiend bij clubs als Benfica, Monaco en Manchester City. Door zijn vele successen en indrukwekkende prestaties is hij uitgegroeid tot een van de meest waardevolle spelers in het wereldvoetbal. Naast zijn voetbaltalent is er ook veel interesse in zijn salaris en totale verdiensten. In dit artikel gaan we dieper in op wat Bernardo Silva verdient en hoe hij zijn inkomen genereert.

Basissalaris bij Manchester City

Op 26 mei 2017 tekende Bernardo Silva een contract bij Manchester City, nadat hij voor €50 miljoen werd overgenomen van AS Monaco. Zijn basissalaris bij de Engelse topclub bedraagt maar liefst €7 miljoen per jaar. Dit maakt hem een van de best betaalde spelers in de Premier League. Dit salaris wordt maandelijks uitbetaald en is exclusief bonussen, sponsordeals en andere inkomstenbronnen.

Bonussen en prestatiegerelateerde betalingen

Naast zijn basissalaris heeft Bernardo Silva ook recht op verschillende bonussen en prestatiegerelateerde betalingen. Deze kunnen variëren van doelpunten, assists, clean sheets, gewonnen prijzen en individuele onderscheidingen. Deze bonussen kunnen zijn totale inkomsten aanzienlijk verhogen, afhankelijk van het succes van het team en zijn eigen prestaties.

Tabel 1: Voorbeelden van bonussen

Prestatie Uitbetaling
Doelpunt €50.000
Assist €30.000
Premier League titel €500.000

Sponsordeals en marketinginkomsten

Als een bekende en succesvolle voetballer heeft Bernardo Silva ook lucratieve sponsordeals en marketinginkomsten. Hij heeft samenwerkingsverbanden met verschillende grote merken en bedrijven die hem betalen voor het promoten van hun producten of diensten. Deze inkomsten zijn moeilijk te kwantificeren, maar het is algemeen bekend dat topvoetballers aanzienlijke bedragen kunnen verdienen met sponsoring.

Investeringsportfolio

Naast zijn inkomsten uit het voetbal, heeft Bernardo Silva ook geïnvesteerd in verschillende ondernemingen en projecten. Hij heeft deelgenomen aan vastgoedontwikkeling, start-ups en andere vormen van investeringen die hem passief inkomen opleveren. Deze investeringen dragen bij aan zijn totale netto waarde en financiële stabiliteit voor de toekomst.

Netto waarde en vermogensbeheer

Met zijn indrukwekkende inkomsten en verstandige financiële planning heeft Bernardo Silva een aanzienlijke netto waarde opgebouwd. Hij heeft een team van financiële adviseurs en vermogensbeheerders die hem helpen zijn geld te beheren en te investeren in verschillende activa. Zijn vermogensopbouw stelt hem in staat om na zijn voetbalcarrière comfortabel met pensioen te gaan en zijn levensstandaard te handhaven.

Conclusie

In totaal verdient Bernardo Silva een zeer indrukwekkend inkomen uit zijn voetbalcarrière, sponsordeals, investeringen en andere inkomstenbronnen. Zijn totale verdiensten maken hem een van de best betaalde en financieel succesvolle voetballers in de wereld. Met een mix van basissalaris, bonussen, sponsorgelden en investeringen heeft hij een solide financiële basis opgebouwd voor zijn huidige en toekomstige welzijn.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie