Wat verdient Phil Foden?

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Wat verdient Phil Foden?

Inleiding

Phil Foden is een van de meest veelbelovende Engelse voetballers van dit moment. Hij staat bekend om zijn technische vaardigheden en wordt gezien als een van de grootste talenten van Manchester City. Maar wat verdient Phil Foden eigenlijk? In dit artikel duiken we in de financiële kant van zijn carrière.

Salaris bij Manchester City

Als speler van Manchester City verdient Phil Foden een zeer aanzienlijk salaris. Volgens bronnen verdient Foden op dit moment een salaris van maar liefst £30.000 per week. Dit bedrag is uiteraard exclusief bonussen en prestatiegerelateerde extra’s. Het is belangrijk om te benadrukken dat dit salaris behoort tot de absolute top in het Engelse voetbal.

Sponsoring en commerciële deals

Naast zijn salaris bij Manchester City heeft Phil Foden ook verschillende lucratieve commerciële deals en sponsorcontracten. Zo is hij onder andere het gezicht van verschillende campagnes van sportmerken en andere grote bedrijven. Het is lastig om de precieze bedragen van deze deals te achterhalen, maar het is duidelijk dat ze een aanzienlijke bijdrage leveren aan Foden’s algehele inkomen.

Bonussen en prestatiegerelateerde extra’s

Als speler van een topclub als Manchester City heeft Phil Foden recht op verschillende bonussen en prestatiegerelateerde extra’s. Zo kan hij bijvoorbeeld een bonus ontvangen voor het behalen van bepaalde doelstellingen, zoals het winnen van een bepaalde titel of het bereiken van een bepaald aantal doelpunten. Daarnaast kan hij ook extra verdienen als hij geselecteerd wordt voor het nationale elftal of als hij individuele prijzen wint, zoals de PFA Young Player of the Year Award.

Netto waarde en vermogen

Hoewel het lastig is om de exacte netto waarde van Phil Foden te bepalen, wordt zijn totale vermogen geschat op enkele miljoenen ponden. Dit omvat niet alleen zijn salaris en bonussen, maar ook zijn investeringen en andere inkomstenbronnen. Als een van de meest veelbelovende spelers van zijn generatie heeft Foden de potentie om zijn vermogen verder te laten groeien in de komende jaren.

Conclusie

Al met al verdient Phil Foden een aanzienlijk bedrag als profvoetballer bij Manchester City. Zijn salaris, commerciële deals, bonussen en vermogen maken hem tot een van de best betaalde en meest financieel succesvolle spelers in het Engelse voetbal. Met zijn talent en potentie heeft hij de mogelijkheid om zijn inkomen in de toekomst nog verder te laten groeien.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie