Wat verdient Filip Kostić?

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Wat verdient Filip Kostić?

Inleiding

Filip Kostić is een Servische profvoetballer die momenteel speelt voor Eintracht Frankfurt in de Duitse Bundesliga. Hij staat bekend om zijn snelheid, dribbelvaardigheid en doelpuntenmakerij. Als een van de sterspelers van zijn team, rijst natuurlijk de vraag: wat verdient Filip Kostić eigenlijk?

Salaris bij Eintracht Frankfurt

Als een van de belangrijkste spelers van Eintracht Frankfurt verdient Filip Kostić een aanzienlijk salaris. Volgens de meest recente rapporten verdient Kostić naar verluidt **€3,5 miljoen** per jaar bij zijn club. Dit maakt hem een van de best betaalde spelers van Eintracht Frankfurt.

Bonusstructuur

Naast zijn basissalaris heeft Filip Kostić ook recht op verschillende bonussen, afhankelijk van zijn prestaties en die van het team. Deze bonussen kunnen variëren van doelpunten en assists tot kwalificatie voor Europese competities. Hoewel de exacte bedragen van deze bonussen niet openbaar worden gemaakt, kunnen ze een aanzienlijke aanvulling vormen op zijn salaris.

Transfersommen en contracten

Filip Kostić heeft in de loop van zijn carrière verschillende transfers meegemaakt, wat heeft bijgedragen aan zijn totale verdiensten. Bij het verlaten van VfB Stuttgart om bij Eintracht Frankfurt te spelen, werd Kostić naar verluidt voor een bedrag van **€6 miljoen** overgenomen. Daarnaast heeft hij naar verluidt een meerjarig contract getekend bij Eintracht Frankfurt, wat betekent dat hij gedurende de looptijd van dat contract een stabiel inkomen zal ontvangen.

Marktwaarde

Naast zijn salaris en transfersommen heeft Filip Kostić ook een aanzienlijke marktwaarde. Volgens rapporten wordt zijn marktwaarde momenteel geschat op ongeveer **€20 miljoen**, wat betekent dat hij een van de meest waardevolle spelers van Eintracht Frankfurt is. Deze marktwaarde kan van invloed zijn op mogelijke transfers in de toekomst, wat op zijn beurt zijn verdiensten zou kunnen beïnvloeden.

Sponsoring en commerciële deals

Als een bekende voetballer met een grote aanhang heeft Filip Kostić ook de mogelijkheid om zijn inkomsten aan te vullen met sponsoring en commerciële deals. Hoewel er geen specifieke cijfers beschikbaar zijn over zijn inkomsten uit deze bronnen, is het gebruikelijk voor voetballers van zijn kaliber om samen te werken met verschillende merken en bedrijven om extra inkomsten te genereren.

Persoonlijke ondernemingen

Naast externe sponsoring en deals heeft Filip Kostić mogelijk ook persoonlijke ondernemingen die zijn inkomsten verder aanvullen. Dit kunnen investeringen, vastgoedbezit of andere zakelijke belangen zijn die bijdragen aan zijn algehele financiële situatie.

Conclusie

Al met al verdient Filip Kostić een aanzienlijk inkomen als profvoetballer bij Eintracht Frankfurt. Met een royaal salaris, bonussen, transfersommen en potentiële inkomsten uit sponsoren en commerciële deals, heeft hij een solide financiële basis opgebouwd. Als een van de sterspelers van zijn team en een gewaardeerde speler in de Bundesliga, ziet het ernaar uit dat zijn verdiensten in de komende jaren alleen maar zullen blijven groeien.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie