Wat verdient Luka Modric?

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Wat verdient Luka Modric?

Inleiding

Luka Modric, de 35-jarige middenvelder van Real Madrid en aanvoerder van het Kroatische nationale team, is een van de meest getalenteerde en gerespecteerde voetballers ter wereld. Naast zijn succes op het veld, heeft hij ook aanzienlijke financiële beloningen ontvangen voor zijn prestaties. Laten we eens kijken naar wat Luka Modric verdient, zowel op en buiten het veld.

Jaarsalaris

Volgens verschillende bronnen verdient Luka Modric een jaarsalaris van ongeveer €10 miljoen bij Real Madrid. Dit maakt hem een van de best betaalde spelers in de club. Hij heeft verschillende lucratieve contractverlengingen ondertekend sinds hij in 2012 naar de club kwam.

Reclame-inkomsten

Naast zijn salaris bij Real Madrid verdient Modric ook aanzienlijke bedragen aan reclame-inkomsten. Hij heeft lucratieve deals met merken als Nike, EA Sports en Red Bull. Deze deals voegen aanzienlijke inkomsten toe aan zijn al indrukwekkende salaris bij zijn club.

Topverdieners in de voetbalwereld

Hoewel Modric een van de best betaalde spelers bij Real Madrid is, is zijn inkomen in vergelijking met enkele van de topverdieners in het voetbalwereld toch bescheiden. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Neymar zijn enkele van de spelers die aanzienlijk meer verdienen dan Modric, vooral dankzij hun lucratieve sponsordeals. Desalniettemin behoort Modric tot de topverdieners in de sportwereld.

Extravagante uitgaven

Met zijn aanzienlijke inkomen heeft Luka Modric zich enkele extravagante aankopen kunnen veroorloven. Hij bezit een aantal luxe auto’s, waaronder een Ferrari en een Range Rover. Daarnaast heeft hij een voorliefde voor designerkleding en accessoires, wat resulteert in aanzienlijke uitgaven aan mode.

Investeringen

Modric heeft ook geïnvesteerd in onroerend goed in zowel zijn thuisland Kroatië als in het buitenland. Hij bezit meerdere eigendommen en heeft naar verluidt aanzienlijke winsten behaald met zijn vastgoedinvesteringen. Buiten het voetbal heeft hij ook geïnvesteerd in verschillende zakelijke ondernemingen, waardoor zijn vermogen verder is toegenomen.

Goede doelen

Naast zijn persoonlijke financiële prestaties heeft Luka Modric ook aanzienlijke bijdragen geleverd aan verschillende goede doelen en liefdadigheidsinstellingen. Hij is betrokken bij initiatieven die zich richten op onderwijs, gezondheidszorg en kansarme gemeenschappen, zowel in Kroatië als wereldwijd.

Modric Foundation

Modric is oprichter van de Modric Foundation, een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor het ondersteunen van kansarme kinderen en gemeenschappen. De stichting heeft verschillende projecten opgezet op het gebied van onderwijs, sport en sociale ontwikkeling en heeft aanzienlijke steun ontvangen van Modric en zijn partners.

Conclusie

Al met al verdient Luka Modric aanzienlijke bedragen, zowel op het veld als buiten het veld. Zijn jaarsalaris bij Real Madrid, gecombineerd met lucratieve reclame-inkomsten en slimme investeringen, hebben hem tot een van de meest welvarende voetballers ter wereld gemaakt. Daarnaast heeft hij zijn financiële succes gebruikt om terug te geven aan de samenleving door middel van liefdadigheidswerk. Modric’s financiële verhaal is er een van indrukwekkende prestaties en vrijgevigheid, wat hem tot een van de meest bewonderde figuren in de sportwereld maakt.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie