Wat verdient Alisson Becker?

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Wat verdient Alisson Becker?

Alisson Becker, de Braziliaanse doelman van Liverpool, is een van de beste keepers ter wereld. Hij heeft indrukwekkende prestaties geleverd op het veld en heeft daarmee ook een aanzienlijk inkomen verdiend. In dit artikel bespreken we wat Alisson verdient, inclusief zijn salaris, sponsordeals en andere inkomstenbronnen.

Salaris bij Liverpool

Alisson Becker heeft in 2018 een transfer gemaakt van AS Roma naar Liverpool, wat destijds een recordbedrag was voor een doelman. Sindsdien heeft hij zijn waarde bewezen en heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het succes van Liverpool. Volgens rapporten heeft Alisson een wekelijks salaris van maar liefst €220,000, waarmee hij een van de best betaalde keepers in de Premier League is. Dit brengt zijn jaarlijkse salaris op meer dan €11 miljoen, exclusief bonussen en andere voordelen.

Transferbedrag en bonussen

De transfer van Alisson van AS Roma naar Liverpool omvatte een basisbedrag dat destijds ongeveer €62 miljoen bedroeg, waarmee hij de duurste doelman ter wereld werd. Daarnaast zijn er ook verschillende bonussen en prestatie-gerelateerde toeslagen opgenomen in de deal, zoals bijvoorbeeld kampioenschapsbonussen en individuele onderscheidingen. Deze bonussen kunnen oplopen tot aanzienlijke bedragen en Alisson heeft met zijn uitstekende prestaties zeker recht op deze beloningen.

Sponsordeals

Naast zijn voetbalsalaris verdient Alisson ook een aanzienlijk bedrag aan sponsordeals. Hij heeft lucratieve overeenkomsten met merken als Nike en andere grote bedrijven. Als internationaal erkende speler met een grote fanbase heeft Alisson een aanzienlijke invloed op zijn volgers, waardoor hij een aantrekkelijke keuze is voor merken die op zoek zijn naar publiciteit en exposure.

Andere inkomstenbronnen

Als professionele voetballer heeft Alisson ook andere inkomstenbronnen, zoals het geven van voetbalclinics, lezingen, en andere persoonlijke optredens. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen kledinglijn en andere zakelijke ondernemingen die bijdragen aan zijn algehele inkomen.

Totaalinkomen

Altogether, kunnen we concluderen dat Alisson Becker een zeer aanzienlijk inkomen verdient, met een mix van salaris, bonussen, sponsordeals en andere inkomstenbronnen. Zijn totaalinkomen per jaar wordt geschat op meer dan €15 miljoen, waardoor hij een van de best betaalde doelmannen in de wereld is.

Conclusie

Alisson Becker verdient een indrukwekkend bedrag met zijn voetbalcarrière, inclusief zijn salaris bij Liverpool, transferbedragen, sponsordeals en andere inkomstenbronnen. Met zijn talent en toewijding heeft hij zichzelf gevestigd als een van de best betaalde keepers in de wereld van het voetbal.

Als een van de beste keepers ter wereld heeft Alisson zijn inkomen verdiend met hard werken en exceptionele prestaties op het veld. Zijn succes op financieel gebied weerspiegelt zijn impact op het voetbal en zijn populariteit bij fans en sponsoren. Met zijn potentieel om nog vele jaren op topniveau te spelen, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor Alisson Becker, zowel op het veld als daarbuiten.

👇 Meer leuke artikelen

Plaats een reactie